Szabályzat

  1. Új tagként legalább két hétig Recruit rangon szerepelsz a klán tagok között. Ez próbaidőt jelent, ez alatt döntheted el, tetszik-e köztünk, szeretnél-e maradni. Ez a két hét természetesen aktívan eltöltött időt jelent – ha tehát például egy héten csak egyszer van lehetőséged játszani, a Recruit idő is hosszabbra nyúlik.
  2. Teljes jogú klán tagként hozzáférhetsz a klán láda tartalmához, amiben különféle hasznos dolgok vannak.  Amennyiben kiveszel valamit, rakj helyette be  más hasonló értékű tárgyat. Így megelőzve azt, hogy a ládák üresen álljanak.
  3. A klánunk nem átjáró ház!  Ha valaki elhagyja azt valószínűnek tartjuk,hogy komoly mérlegelés és megfontolás után teszi, ezért visszatérésre csak indokolt esetben lehetséges.
  4. Ne zaklass másokat egy olyan probléma megoldásával, amihez kicsi vagy ,de neked rögtön kell, ha szintben sem tudod megoldani, akkor bátran kérj segítséget, vagy várj még 1-2 szintet, biztosan sikerülni fog.
  5. A kin chaten mindenki válogassa meg a szavait, hiszen különböző korosztályok képviseltetik magukat a klánban, attól hogy rossz napod van nem feltétlen szükséges mindenkinek tudomást szereznie róla.
  6. Köszönni nem szégyen, ha kilépsz vagy belépsz alkalmazd ezt a kedves gesztust… ha relogolsz, akkor nem kell minden egyes relognál köszönni.
  7. Tp farm kariról szó sem lehet hogy klántag legyen!!!
  8. Nyilvános chaten/fórumon szándékosan belekötni a másikba, beszólogatni, anyázni lehet; csak azonnali klán kirúgással jár!! (van elég tapló a szerveren, jobb szeretem, ha másik kinshipben vannak)
  9. ….. a lista még folytatódhat!
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s