Rólunk

Kinshipünk 2012 augsztus 8-án alakult Snowbourn szerverén Dzsii vezetésével. Eleinte csak, azért hogy pár barát együtt, egy kinshipben játszhasson mindenféle megkötés nélkül, csupán a játék kedvéért. Később bekerültek kisebb tagok, akik nagyon egyedül érezték magukat a többségébe max szintes játékosok között. Így alakult ki lassan  a mai kin arculata.

Irányelvünk:
Tagjaink időbeosztása nem teszi lehetővé, hogy fix napokon raideljünk/instázzunk (ez nem jelenti azt, hogy nem raidelünk), ezért olyan játékosokat várunk, akik nem tudnak fix napokat vállalni, és akiknek fontosabb a társaság; afféle semmi sem kötelező, de mindent lehet.  Kinshipünkben egyik tag sem több vagy kevesebb a másiknál, a rangok csak feladatköröket jelölnek. Bárki szervezhet eseményt, akinek kedve van hozzá.
Ezen irányelveink természetesen változhatnak, nagyobb létszám vagy estleges több egy időben játszó max szintes játékos esetén akár fixálódhatnak is raid időpontok.

Klánvezér: Devcsa, Zsiroskenyer
Officerek: Waldrid, Akivalaki, Shyly, Sonofwhitehorse, Ultramarine, Arbosi…

Ha szabályzat elolvasása után úgy érzed csatlakoznál hozzánk azt megteheted ingame, ha felkeresel engem vagy bármelyik officert.

-Devcsa-

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s